DJ bedrijfsevent gezocht? Een DJ voor uw personeelsfeest of event nodig? Discobar & Dj Verhuur is uw professionele partner voor de muzikale organisatie en realisatie van uw feest. Discobar & Dj Verhuur is een concept van DJ Tom Cosyns. We bieden volledige geluidsinstallaties met of zonder DJ. Bij ons kan je het volledige plaatje boeken voor een onvergetelijk personeelsfeest. Een spetterend feest is geslaagd wanneer iedereen het naar zijn zin heeft gehad, de muziek speelt hierbij een hele belangrijke factor. Een goede dj draait allround en weet wat zijn publiek wil horen en waar ze willen op dansen.

Op zoek naar een DJ bedrijfsevent? Dan zit je hier goed!

Ben je begonnen met een de organisatie van je bedrijfsevent dan heb je ook een DJ nodig. Bij Discobar verhuur kan u een zeer ervaren DJ inhuren. Een DJ die alles genres van muziek kan draaien, van top 50 tot Rock, van r&b tot salsa, 70’s, 80’s, 90’s, disco, fout, vlaams, retro house … wij hebben het allemaal. Wij draaien een feest in samenspraak met u.

Waarom kiezen voor DJ Tom

  • Allround DJ met een zeer grote muziek kennis
  • Wij draaien uw bedrijfsfeest aan een vast bedrag
  • Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
  • Wij draaien de muziek die u wenst
  • 30jaar ervaring als DJ
  • Professioneel licht en geluid
  • De afspraken worden schriftelijk bevestigd
  • Je kan een playlist op voorhand opmaken

 

Sfeerbeeld van Tom Cosyns als DJ

Bekijk hier meer beelden

DJ bedrijfsevent Tom is de ideale DJ voor uw bedrijfsfeest hij heeft 30jaar DJ ervaring. Waar jullie feest of event ook doorgaat, DJ Tom draait nationaal met of zonder discobar. Tom is een stijlvol en professioneel DJ, zeer ervaren in zijn vak. Bij DJ bedrijfsevent Tom de staat de muziek centraal. Wij doen meer dan alleen plaatsjes draaien. Omdat een feest voor uw bedrijf een knaller moet worden, besteden wij hier grote zorg en aandacht aan. Onze persoonlijke en professionele aanpak staan garant voor een spetterende avond.

DJ bedrijfsevent Tom heeft de kennis en ervaring in huis om ook jullie feest tot in de puntjes te verzorgen. Elk dj opdracht is uniek en juist daarom is het draaien van een feest voor bedrijven ook maatwerk.

Heel wat referenties van bedrijven

Media Markt en Saturn
HH ziekenhuis Leuven,
Manna
Nutricion
Air France, KLM
Audi Brussel
HH ziekenhuis Leuven
FOD Binnenlandse Zaken
Agentshap Integratie en inburgering
UGent

Contacteer ons voor meer info, offerte en boeking

Boek DDJ bedrijfsevent Tom de referentie voor bedrijfsfeesten in Vlaanderen, bel: 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar onze contactpagina.<
Andere DJ Sets :

Boek ons ook voor u:  Communie of lentefeest of Babyborrel –  Trouwfeest  –  Bedrijfsfeest of personeelsfeest  –   Verjaardagsfeest  –  Foute Party  –  Disco Party

DJ bedrijfsevent

5 handige tips voor het kiezen van de juiste DJ voor uw evenement

Als je een professionele DJ bedrijfsevent  inhuurt om op je evenement op te treden, krijg je veel meer dan alleen een man die wat platen kan draaien. Je betaalt een man om HET evenement te zijn. De DJ zal helpen het tempo van uw evenement te bepalen, de juiste muziek te spelen en verschillende stemmingen te orkestreren volgens uw programma.

Zij zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de ervaring van uw gasten, en uw keuze van DJ kan uw evenement maken of breken. Probeer voordat je er een boekt deze tips voor het kiezen van de juiste DJ:

1. Begin met uw budget

Het eerste dat u moet doen als u overweegt een DJ in te huren, is uitzoeken hoeveel u zich kunt veroorloven om uit te geven. Als u geen offerte in gedachten heeft, weet u ook niet wat wel of niet betaalbaar is. Geweldige DJ is misschien duurder, maar het is de moeite waard om ze te betalen voor de verantwoordelijkheden en rol die ze zullen spelen op je grote evenement.

2. Controleer uw schema’s

Zijn ze beschikbaar op jouw date? Zijn ze een paar uur voor je evenement beschikbaar voor een soundcheck, of zijn ze maar voor een korte tijd beschikbaar? Na uw budget is het volgende waar u rekening mee moet houden de beschikbaarheid en het schema van de DJ. Het is frustrerend om de juiste artiest te vinden en er vervolgens achter te komen dat je te laat was om ze te boeken.

3. Bepaal uw bestemming

Voordat je zelfs maar op zoek gaat naar een DJ, moet je een goed idee hebben van wat voor soort evenement je organiseert en wat voor soort muziek je van de DJ verwacht. Dit helpt u de DJ’s te elimineren die uw visie niet kunnen waarmaken of niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Dit helpt ook om uw lijst met keuzes te verfijnen.

4. Leer hun muziekbibliotheek kennen

Enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een DJ, zijn hun muziekbibliotheek, muziekselectie en nummerselectie. Een goede DJ heeft een enorme muziekcollectie die uit duizenden nummers bestaat, en als je op zoek bent naar een specifiek nummer, zou dat geen probleem moeten zijn. Vraag ze om demo’s van nummers waarvan ze denken dat ze bij je thema passen.

5. Bespreek de apparatuurconfiguratie

Stem af met uw DJ over apparatuur. Het is essentieel om te weten tot welke apparatuur ze toegang hebben. Heeft uw DJ eigen audioapparatuur of heeft u een aparte leverancier nodig? Als je je DJ ook naar MC brengt, zorg er dan voor dat de microfoon van hoge kwaliteit is. Je zou geen microfoonfeedback en stemmen willen die halverwege de zin wegvallen.

Conclusie

Uiteindelijk hangt de beslissing om een ​​DJ bedrijfsevent  in te huren volledig af van jou en je evenement. Hoe diepgaander en gedetailleerder je kunt zijn, hoe gemakkelijker het zal zijn om een ​​DJ te vinden die je kan bieden wat je nodig hebt en wat je wilt. Zorg er wel voor dat u hun werk en uw plannen grondig controleert om ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt. Als je het zeker weet, heb dan vertrouwen in je artiest en vergeet niet om plezier te hebben!

Breng uw aanstaande evenement naar een hoger niveau! Wij van DJ bedrijfsevent zullen u helpen de toon te zetten voor een onvergetelijke ervaring! Als je meer nodig hebt dan alleen DJ bedrijfsevent -services, neem dan contact met ons op en we kunnen je helpen met je evenementplanningsbehoeften.


Trouwdiensten huren – Verhuur van bruiloftsdecoratie en entertainment

Een bruiloft symboliseert twee harten die samenkomen als één in een eeuwig partnerschap verenigd door het huwelijk.

We dromen allemaal van onze grote dag en het is essentieel dat deze gedenkwaardig is voor u en uw gasten en iets is om voor altijd te koesteren.

Elke bruiloft is uniek voor elk individueel paar, afhankelijk van achtergronden, smaken, interesses en ideeën en als resultaat weerspiegelt elke bruiloft het gelukkige paar. 1 Entertainment kan u helpen met het ontwerp, de planning en het beheer van uw dag om ervoor te zorgen dat het eindproduct met uitmuntendheid wordt uitgevoerd. Van het kiezen van de locatie, entertainment, decoratie en die fijnere details, we kijken om het hele pakket samen met u te creëren.

Ons enthousiaste, efficiënte en vriendelijke team zal alle essentiële elementen combineren voor een dag die speciaal op u is afgestemd, op basis van uw persoonlijke voorkeuren. We voelen ons vereerd elke keer dat we worden gekozen om deel uit te maken van het realiseren van uw dromen en zullen u de hele reis begeleiden vanaf het moment dat u bij ons aan boord komt tot aan de levering van dit gedenkwaardige feest. Leun achterover en geniet van uw perfecte dag die zich ontvouwt, en markeer de eerste dag van uw nog lang en gelukkig leven!

Als u geïnteresseerd bent om precies te weten in hoeverre wij u kunnen helpen bij het plannen van uw grote dag, bekijk dan al onze vermelde services voor meer informatie.