Dj Bedrijfsfeest nodig? Op zoek naar de ideale DJ voor je bedrijfsfeest? Zoek niet verder! Discobar & Dj Verhuur is dé professionele partner voor de muzikale organisatie en uitvoering van jouw evenement. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfeest een knaller wordt waar iedereen nog lang over zal napraten. Discobar & Dj Verhuur is het geesteskind van DJ Tom Cosyns, en we bieden complete geluidsinstallaties aan, met of zonder DJ. Bij ons kun je alles vinden wat je nodig hebt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Waarom een Goede Dj Bedrijfsfeest Cruciaal is

Een geslaagd bedrijfsfeest staat of valt met de sfeer, en muziek speelt hierbij een cruciale rol. Een goede DJ kan het publiek laten genieten en zorgt ervoor dat iedereen de dansvloer op gaat. Bij Discobar & Dj Verhuur begrijpen we dat als geen ander. Onze DJ’s zijn allround en hebben een diepgaande kennis van verschillende muziekgenres. Ze weten precies wat jouw publiek wil horen en waar ze op willen dansen.

De Voordelen van DJ Tom voor jouw Bedrijfsfeest

Waarom zou je kiezen voor Dj Bedrijfsfeest  Tom Cosyns voor jouw bedrijfs of personeelsfeestfeest? Hier zijn enkele goede redenen:

 1. Allround DJ met Uitgebreide Muziekkennis: DJ Tom heeft een brede kennis van muziekgenres en kan alles draaien, van Top 50-hits tot Rock, van R&B tot Salsa, van de jaren ’70, ’80 en ’90 tot Disco, Fout, Vlaams en Retro House.
 2. Transparante Tarieven: Bij ons weet je waar je aan toe bent. We hanteren vaste tarieven voor de DJ-service, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
 3. Geen Extra Urenkosten: Bij Discobar & Dj Verhuur hoef je je geen zorgen te maken over extra urenkosten. We draaien totdat het feest compleet is, zonder extra kosten.
 4. Jouw Muziekwensen Staans Centraal: We draaien de muziek die jij en jouw gasten willen horen. Jouw voorkeuren zijn onze leidraad.
 5. 33 Jaar Ervaring als DJ: DJ Tom heeft maar liefst 33 jaar ervaring als DJ en heeft talloze feesten tot een succes gemaakt.
 6. Professioneel Licht en Geluid: Wij bieden niet alleen geweldige muziek, maar ook professionele licht- en geluidsapparatuur om de sfeer van jouw bedrijfsfeest naar een hoger niveau te tillen.
 7. Schriftelijke Bevestiging van Afspraken: Alles wat we afspreken, wordt schriftelijk bevestigd, zodat je met een gerust hart je bedrijfsfeest kunt plannen.
 8. Vooraf Playlist Opstellen: Je kunt zelfs een playlist vooraf opstellen, zodat de muziek precies aan jouw verwachtingen voldoet.

Contacteer Ons Vandaag Nog!

Wacht niet langer en maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis met de professionele DJ-services van Dj Bedrijfsfeest Tom Cosyns. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om jouw evenement te plannen. Wij staan klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen met de beste muziek en entertainment. Disco is ons vak, en jouw bedrijfsfeest wordt onze volgende triomf!

Dj Bedrijfsfeest

Sfeerbeeld van Tom Cosyns als DJ

Bekijk hier meer beelden

Een Ervaren DJ voor een Onvergetelijk Bedrijfsfeest

DJ Tom is dé ultieme keuze voor uw bedrijfsfeest. Met maar liefst 25 jaar ervaring als DJ staat hij garant voor een onvergetelijke avond. Of uw personeelsfeest nu plaatsvindt in het hele land, met of zonder discobar, DJ Tom zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting. Hij is niet zomaar een DJ; DJ Tom is een stijlvolle professional met een schat aan ervaring.

Meer dan Muziek Alleen

Bij Bedrijfsfeest DJ Tom draait alles om de muziek, maar we gaan verder dan dat. We begrijpen dat een bedrijfsfeest een knaller moet zijn, en daarom besteden we grote zorg en aandacht aan elk detail. Onze persoonlijke en professionele aanpak garandeert een spetterende avond die uw gasten nog lang zullen herinneren.

Maatwerk voor Elk Bedrijfsfeest

DJ Tom beschikt over de kennis en ervaring om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. We begrijpen dat elke DJ-opdracht uniek is, en daarom is het organiseren van bedrijfsfeesten bij ons maatwerk. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat de muziek perfect aansluit bij de sfeer die u voor ogen heeft.

Vertrouwde Referenties

Onze reputatie als DJ voor bedrijfsfeesten is ongeëvenaard, en dat blijkt ook uit onze indrukwekkende lijst van referenties. Enkele van de bekende bedrijven en organisaties die al op DJ Tom hebben vertrouwd, zijn onder andere:

 • Media Markt en Saturn
 • HH Ziekenhuis Leuven
 • Manna
 • Nutricion
 • Air France, KLM
 • Audi Brussel
 • FOD Binnenlandse Zaken
 • Agentschap Integratie en Inburgering
 • Bpost
 • Bnp Paribas Fortis
 • UGent
 • enz

Wilt u DJ Tom boeken voor uw bedrijfsfeest en ervaren waarom zoveel gerenommeerde bedrijven en organisaties voor hem kiezen? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe wij van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement kunnen maken. Laat de muziek spreken en laat DJ Tom uw gasten betoveren met een geweldige ervaring. Uw succes is ons doel!

Boek Dj Bedrijfsfeest Tom Cosyns hij is dé referentie voor bedrijfsfeesten in Vlaanderen, bel: 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar onze contactpagina.<
Andere DJ Sets :

Boek ons ook voor u:  Communie of lentefeest of Babyborrel –  Trouwfeest  –  Bedrijfsfeest of personeelsfeest  –   Verjaardagsfeest  –  Foute Party  –  Disco Party

Dj Bedrijfsfeest

Hoe kiest u de juiste DJ voor uw bedrijfsevenement: 5 essentiële overwegingen

Bedrijfsevenementen bieden het personeel een welverdiende adempauze, waar ze de kans krijgen om collega’s buiten hun eigen afdeling te ontmoeten. In wezen zijn bedrijfsevenementen als feesten waar mensen samen kunnen komen om te eten, te drinken en plezier te maken.

Net als bij elk ander feest is er één element dat niet over het hoofd mag worden gezien, namelijk muziek. Muziek geeft leven aan elk evenement, en zakelijke bijeenkomsten zijn daarop geen uitzondering. Om de juiste muzikale sfeer te creëren voor uw bedrijfsevenement, heeft u een deskundige DJ nodig die voor de juiste deuntjes zorgt.

DJ’s bieden een uitgebreide selectie van muziekgenres die ze kunnen draaien op uw evenement. U kunt hen vragen om klassiekers, hedendaagse hits of zelfs een mix van beide te spelen. DJ’s zijn buitengewoon creatief en kunnen uw bedrijfsevenement zeker tot leven brengen.

Door een Dj Bedrijfsfeest in te huren, zorgt u ervoor dat iedereen in uw bedrijfsevenement een geweldige tijd heeft. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de muzikale verzorging, aangezien de DJ meestal van buitenaf wordt ingehuurd.

De vraag die zich nu voordoet, is: hoe kiest u de juiste DJ voor uw bedrijfsevenement? In dit artikel werpen we een licht op enkele van de belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een geschikte Dj Bedrijfsfeest.

#1: Reputatie en ervaring

Hoewel er altijd opkomende DJ’s zijn die graag naam willen maken, moet u zich afvragen of u zo’n grote verantwoordelijkheid aan een amateur-DJ wilt toevertrouwen. Dit klinkt misschien hard, maar het is een onbetwistbare waarheid. U hebt een DJ met bewezen ervaring nodig, omdat zij zich beter kunnen aanpassen aan de unieke behoeften van een bedrijfsevenement.

Bovendien is het van essentieel belang om DJ’s te vragen naar hun ervaringen op andere evenementen. U kunt altijd om referenties vragen, aangezien veel DJ’s vertrouwen op mond-tot-mondreclame om een positieve reputatie op te bouwen. Daarnaast kunt u online onderzoek doen naar DJ’s, omdat velen van hen het internet gebruiken om hun originele muziek te delen. Het evalueren van de reputatie en ervaring van een DJ zal u helpen bij het selecteren van de juiste kandidaat voor uw bedrijfsevenement.

#2: Gebruikte apparatuur

Uw DJ moet beschikken over hoogwaardige geluidsapparatuur om de muzikale ervaring van uw bedrijfsevenement te waarborgen. Als de apparatuur van slechte kwaliteit is, bestaat het risico dat de DJ’s prestatie teleurstelt, wat nadelige gevolgen kan hebben voor uw evenement.

Bedenk dat, hoewel geavanceerde apparatuur ideaal is, de beste DJ’s zelfs met bescheidener geluidsapparatuur een geweldig feest kunnen creëren.

#3: Muzikale kennis

Een DJ moet een uitgebreide kennis van muziek hebben. Aangezien DJ’s muziek draaien op diverse evenementen, moeten ze in staat zijn om de smaak van uw bedrijfsevenement bij te houden.

Dit stelt hen in staat om een afspeellijst samen te stellen die perfect aansluit bij uw evenement. Door rekening te houden met de muzikale kennis van een DJ, kunnen alle aanwezigen de muziek waarderen die wordt gespeeld.

#4: Duur van het evenement

De duur van het evenement speelt een cruciale rol bij het bepalen van de kosten van een DJ. Over het algemeen bieden DJ’s hun diensten aan voor evenementen van 3 tot 6 uur. In sommige gevallen kunnen DJ’s echter langer draaien als uw evenement onverwacht langer duurt dan gepland. Houd ook rekening met eventuele extra kosten voor overuren.

#5: Professionaliteit

Dit is misschien wel de belangrijkste factor bij het kiezen van een DJ. Een professionele DJ weet hoe hij met het publiek moet omgaan en blijft altijd respectvol.

Daarnaast moeten DJ’s weten wanneer ze moeten praten, vooral tijdens het evenement zelf. Ze moeten zich professioneel gedragen en het imago van uw bedrijf hoog houden, zelfs als ze slechts voor één avond zijn ingehuurd.

Een deskundige DJ kan uw bedrijfsevenement tot leven brengen, op voorwaarde dat ze voldoen aan de bovengenoemde criteria. Als uw DJ uitblinkt in zijn vak, zullen alle aanwezigen een onvergetelijke ervaring beleven op uw bedrijfsevenement.

Bedrijfsevenementen zijn niet de enige gelegenheden waar DJ’s voor muzikaal entertainment kunnen zorgen. Ook bij bruiloften spelen DJ’s een cruciale rol, vooral tijdens de receptie waar gasten kunnen dansen.

Als u op zoek bent naar een ervaren Dj Bedrijfsfeest of evenement, dan bent u bij DJ Tom aan het juiste adres! Hij staat garant voor een bruisende sfeer, waar en wanneer uw feest ook plaatsvindt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!