Dj communiefeest – lentefeest gezocht?  Op zoek naar een Top DJ voor communie, lentefeest of babyborrel? Dan zit je hier goed.  Dj Tom is een ervaren DJ ook te boeken voor uw communiefeest over volledig Vlaanderen, te boeken met of zonder discobar. Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en wij draaien elk feest op maat van de klant. Een professionele klank en licht installatie, naadloze mixen met de beste muziek van nu en toen zorgt ervoor dat ook uw communiefeest een echte party wordt!

DJ Communiefeest

De Communiefeest DJ is een concept van Dj Tom Cosyns, een Professionele dj met 25 jaar ervaring in het draaien van communiefeesten, lentefeesten, babyborrels, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en andere privé feesten.

De muziek op je communiefeest precies zoals jij dat wilt?

Communiefeest DJ de Dj die U zoekt! De communiefeest dj is een Stijlvol & Professioneel Dj, steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak en maken van elk lente of communiefeest een absoluut succes. Wij maken je communiefeest zeer persoonlijk Als je besluit met ons samen te werken maakt de Dj een overeenkomst op, zodat jullie zeker zijn van de Dj boeking. Enkele weken voor het feest, nemen we contact op om het volledige feest en de muziekkeuze te bespreken, je kan meegeven van welke muziek jullie willen horen, welke platen mogen gedraaid worden en welke niet…

Waarom kiezen voor Tom als Communiefeest DJ?

 

  • Jarenlange ervaring
  • Allround DJ met een breede muziek kennis
  • Wij draaien uw communiefeest aan een vast bedrag
  • Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
  • Er zijn nadien geen bijkomende kosten
  • Je kan een playlist op voorhand opmaken
  • Professionele klank en lichtinstallatie
  • We werken steeds met een overeenkomst

 

Een Babyborrel, de eerste, Plechtige communie en Lentefeesten zijn momenten in een leven die onvergetelijk zijn. uiteraard hoort daar een schitterend feest bij. Bij de organisatie van het feest komt er dan ook veel bij kijken, niet enkel de locatie of feestzaal voor uw communiefeest of lentefeest. zoeken of het opmaken van de uitnodigingen is belangrijk ook de dj en de muziek is van cruciaal belang om tot een geslaagd communiefeest of lentefeest te bekomen. De Communiefeest DJ mixt alle muziekstijlen feilloos aan elkaar. Wij verzorgen uw feest of babyborrel met een professionele geluidsinstallatie. We zijn ook te boeken zonder discobar als de feestzaal of locatie over een eigen installatie beschikt.

DJ Prijs communiefeest

Sfeervolle led verlIchte DJ Booth (Geluidsapparatuur tot 300 personen)

Uitgebreide lichtsetMateriaalllijst : 2 Pioneer CD Spelers – 1 Pioneer mengtafel – 1 Set Hk Audio Boxen 2 satellites van 250 W + 1 subwoofer van 700 w en versterker 1 Microfoon – LED verlichte DJ booth – 3 Statieven – 8 LED Spots – 1 Apollo LED effect – 1 Lounge Laser – 1 Spherion Spiegelbol Tri LED lichteffect – 2 LED zuilen – 1 Showtec LED Bar.

Deze Discobar heeft een opbouwtijd van 40 minuten

Zijn jullie op zoek naar een exclusieve, stijlvolle en luxe show? Dan bent met Onze deluxe discobar aan het juiste adres. Een combinatie van ons LED DJ meubel, LED spots, Led effecten, 2 LED zuilen langs de dansvloer of in uw feestzaal zorgen voor een prachtige show die de eyecatcher is op feest!

Neem dan hier contact met De Communiefeest Dj op. Bel : 0495/21 45 83 – mail : info@djtom.be of via onze  contactactpagina

Communiefeest – Lentefeest – Babyborrel Nieuws :

De voorbereiding van het feest

Het   is zover, het communiefeest, lentefeest van uw kind komt eraan! Het organiseren van een babyborrel, doopfeest, plechtige communie of 1ste communiefeest is niet steeds eenvoudig . Er moet vanalles geregeld worden! naast een dj, feestzaal,  ook nog communiekledij, communiekaartjes, uitnodigingen, traiteur, fotograaf …Ons dj team t staat garant om van uw babyborrel, lentefeest of 1ste communiefeest  een origineel en geslaagd kinderfeest te maken! Een babyborrel, eerste communie of lentefeest is vanzelfsprekend een speciale gebeurtenis, en daarbij komt er wat organisatie bij kijken. Het organiseren van een kinderfeest kan voor veel ouders of kinderen voor stress zorgen. Werk samen met ons dj team dan heb je toch al een punt dat in orde is voor uw 1ste communiefeest, U kan nog van ons nog voor andere dj diensten boeken naast die van een communiefeest. Bent u nog op zoek naar een dj voor de muzikale ondersteuning van uw babyborrel, zoekt u misschien nog disk jockey uw 1ste communiefeest, of bent u gewoon nog op zoek naar een leuk deedjay van uw babyborrel, lentefeest, doopfeest of communiefeest een origineel en betaalbaar kinderfeest te maken?…  Dan zit je goed bij ons ! Check onze referenties voor het boeken van een dj voor uw eerste communie of lentefeest!

Het ogenblik is aangebroken dat communicanten hun Dj vastleggen voor hun communie of lentefeest voor volgens jaar Intussen hebben en heel wat mensen Tom Cosyns als dj geboekt voor hun communie of lentefeest. Gouden Tip: Stel het niet uit om je Dj vast te leggen, naast de feestzaal is de Dj één van de belangrijkste zaken om snel vast te leggen, want populaire en ervaren Dj’s zijn snel geboekt

Wat kost het boeken van een professionele dj voor uw communiefeest, lentefeest, familiefeest, babyborrel? Vanaf 400 euro kan je ons al boeken voor een communie of lente feest (installatie inbegrepen) In de prijs zit alles inbegrepen, verplaatsing, installatie met klank en licht, BTW en draaien. Het is mogelijk uw communiefeest te draaien met de installatie van de zaak of een bestaande installatie…

Dit geven wij uit aan een communiefeest

Een communiefeest kost de gemiddelde Vlaming 2.000 euro. De grootste happen uit het budget zijn voor kledij en het feest.

1) Kledij De communicant krijgt een nieuwe outfit van zo’n 250 euro, één op zes geeft meer dan 600 euro uit. Driekwart van de ouders schaft zich ook iets nieuws aan: zo’n 200 à 400 euro per persoon. De andere kinderen in het gezin krijgen in 80 procent van de gevallen ook iets nieuws, maar minder duur: minder dan 200 euro per kind.

2) Feest Het feest zelf kost de helft van het totale budget: duizend euro. De helft gaat daarvoor naar een restaurant of feestzaal, de andere helft organiseert het in het eigen huis waarvan nog eens de helft een traiteur laat komen. Tien procent van de gezinnen geeft hier meer dan 2.000 euro aan uit.

3) Cadeau Vergeet het uurwerk of de fiets: kinderen willen geld of bonnen, gevolgd door spelconsoles en een reis naar Disneyland Parijs. Familieleden geven meestal 50 euro, vrienden en kennissen 25 euro.

Nog meer kosten Eén opvallende afwezige: de kapperskosten. Het is niet duidelijk of deze niet bevraagd werden of deze bijgeteld werden in het onderdeel ‘kledij’, als deel van de outfit. Ook voor uitnodigingen, herinneringsgeschenken of foto’s werden geen kostprijzen meegedeeld.

De cijfers komen uit een bevraging van communie.be.

Uw communiefeest in de ZOO?

Een grote dag vraagt om een bijzondere locatie. Daarom openen wij graag de deuren van onze Marmeren Zaal voor uw communiefeest of lentefeest. Vitello Tonato, waldorfsalade of parelhoen suprême: het ruime buffet koude en warme gerechten zal menig lekkerbekkenhart sneller doen slaan. Om nog maar te zwijgen over de dessertjes.

De kinderen krijgen een eigen kinderbuffet voorgeschoteld. Spaghetti, balletjes in tomatensaus, minipizza’s en pannenkoeken: geen lievelingsgerecht ontbreekt! Als ze hun buikje rond hebben gegeten, neemt één van onze gidsen de kids van 5 tot 12 jaar op sleeptouw tijdens een avontuurlijke ontdekkingstocht door het park.

U zult merken dat u voor het draaien van een communiefeest in Oost-Vlaanderen u werkelijk het beste kunt werken met DJ Tom. Wij komen vanuit Ninove ook naar van Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Beveren, Brakel, Buggenhout, De Pinte, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Hamme, Herzele, Horebeke, Kaprijke, Kluisbergen, Knesselare, Kruibeke, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Lokeren, Lovendegem, Maarkedal, Maldegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Nazareth, Nevele, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waarschoot, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele, Zelzate, Zingem, Zomergem, Zottegem, Zulte tot in Zwalm. Maar wij werken ook in West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en de rest van Vlaanderen.

Andere DJ Sets :
Boek ons ook voor u:  Lentefeest of Babyborrel –  Trouwfeest  –  Bedrijfsfeest of personeelsfeest  –   Verjaardagsfeest  –  Foute Party  –  Disco Party