Dj Foute Party gezocht?  Wil je van u bedrijfsfeest of verjaardagsfeest iets heel speciaal maken? Of organiseer je een Foute Party of Foute Disco FuifFoute party’s zijn nog steeds populair in Vlaanderen. Discobar verhuur met DJ Tom komt een volledige avond de beste Foute muziek draaien. Wij brengen jullie een Fout feest waar zowel jong en oud zich amuseren.  Dit Foute Party Concept is te boeken overal in Vlaanderen

Dj Foute Party – Fuif – Muziek

Een Disco Party met DJ Tom met Disco en Funk muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 zoals bijvoorbeeld Barry White, Bee Gees, Sister Sledge, The Pointer Sisters, Kool & The Gang, Donna Summers, London Beat en Dr. Alban…  Disco DJ Tom laat iedereen dansen en zich vermaken. Een Foute Party de volledige avond lang met alleen de fautste muziek uit de jaren 60,70,80,90, 00 tot vandaag zoals bijvoorbeeld: Frans Bauer, Christoff, Boney M, Meat love, Village People, Venga Boys …  Boek dan nu de Foute Fuif Show van Dj Tom met de “De foute muziek ” en de Dj Foute Party  maak van jullie evenement of feest HET foutste feest van het jaar.

dj foute party

Leerlingen Hemelvaart komen in foute kledij

Kan het Foute Uur voor jou maar niet lang genoeg duren? En houd je wel van een feestje? Organiseer dan zelf een Foute Party en Boek dan Tom Cosyns als Dj Foute Party. Kortom: maak van jouw evenement of feest HET foutste feest van het jaar.  Uiteraard is de muziek ook zo fout als het maar zijn kan; classics van The Dolly Dots, Marianne Rosenberg, Frans Bauer, tot de foute discohits als “I Will Survive”, “It’s Raining Men” en als als klap op de vuurpijl natuurlijk The Village People met “YMCA”.

Ook de (veelal Nederlandse) Apres ski of foute hits 80’s en 90’s worden nu vaak als ‘fout’ bestempeld. Hierbij moet je denken aan 2 Unlimited, Snap!, X-Session, Technotronic, Barry White, Dr. Alban) tot en met de Happy Hardcore van Paul Elstak… het komt allemaal voorbij!

Als iedereen verkleed komt, is het het feest natuurlijk helemaal compleet! Er wordt een echte show van gemaakt. 100% feestgarantie!

Fout boeken met of zonder installatie

De Dj Foute Party staat garant voor feest, hoe fouter hoe beter. Met een fout decor, een foute dj en de foute muziek. Het Fout Feest wordt verzorgd door een ervaren Foute-Dj die dankzij zijn 25 ervaring perfect kan inspelen op het aanwezige publiek. Uiteraard kunnen u en uw gasten altijd verzoekjes indienen bij hem.

Foute Dj Tom kan je boeken met of zonder installatie.

Op een fout feest kan echt alles, hoe fouter hoe beter!

Je hoeft je zeker niet te schamen, want iedereen is faut gekleed, kies je nu voor een outfit van kabouter plop, verkleed je in brandweerman, gebruik, je een disco outfit … Het maak niet uit als het maar Fout is.  Hoe zotter, hoe beter. Op een foute party kan je feesten op muziek die je bijna nooit hoort behalve op de Fautste Fuif dan. Dans een swing op Barry White, de vogeltjesdans, In Zaire,  ga uit de bol op   Willy Sommers en laat de zon in je hart en vlieg met me mee naar de regenboog tot de plopdans.  Jong en oud mag vals zingen en gek doen op een Foute avond en uiteraard mogen we de polonaise niet vergeten.

Contact en boeking

Voor meer informatie of boeking bel, 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar de contactpagina hier op de website.

Vier jij binnenkort je verjaardag of trouwfeest? Organiseer je een personeelsfeest, bedrijfsfeest of andere? Wil je met een thema werken? Kies dan voor een Foute Party en laat iedereen zich verkleden, het blijft een succes.

De Foute Party show van DJ Tom komt over heel Vlaanderen, van Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brussel, Antwerpen tot in Limburg.

Uiteraard kan u ons ook boeken voor uw discotheek, fuif of party zonder installatie. We draaien dan een DJ set van 60, 120 of 180 min.


Moosebar Resident

Tom Cosyns is resident dj van Moosebar gekend van zijn chalets, Sportpaleis en Tomorrowland. Feest! Chaos, skipakken of foute pakken kortom met Dj Foute Party is het altijd partytime! Met deze act haal je niet alleen foute muziek binnen, maar een geheel party team inclusief opblaasbeesten, confetti, gadgets en alles om er een totaal gekkenhuis van te maken.

Alle foute (en ook de minder foute) hits passen in een hoog tempo de revue. Dj Foute Party brengt alles wat fout is. En goed is. Jouw schuurfeest, tennisfeest, studentenfeest, carnaval, carnavalsfeest, zet dit feestteam volledig op z’n kop! Met het Foute Skipakken Partyteam is het gegarandeerd feest!

 

Andere DJ Sets :
Boek ons als Dj Foute Party ook voor  Communie of lentefeest of Babyborrel –  Trouwfeest  –  Bedrijfsfeest of personeelsfeest  –   Verjaardagsfeest  –  Disco Party