Heb je trouwplannen en wil je een DJ huren? Ben je bezig met de organisatie van uw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, disco of foute party, of ander feest en wil je een DJ boeken? Dan zit je hier goed! Discobar & DJ verhuur is een concept van DJ Tom die samenwerkt met enkele zeer ervaren Feest DJ’s.

Professionele DJ huren/boeken

Om tot een spetterend feest te komen en  lekker te dansen moet je een goede DJ inhuren. Wil je een ervaren Allround DJ doe dan beroep om ons team. Op het internet een goeie uw DJ vinden is niet gemakkelijk, omdat je de DJ meestal niet kent. Maar wij zorgen altijd voor de beste DJ op uw feest, we hebben honderden tevreden klanten klik hier voor reacties.  Onze DJ’s hebben meer dan 20 jaar ervaring in discotheken, danscafé’s, fuiven en het draaien van alle soorten feesten. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw feest kan genieten.

Allround DJ Tom inhuren

Allround DJ Tom maakt van uw feest een onvergetelijk avond. Tom draaide sinds 1988 in de bekendste clubs van Belgie, danscafe’s en alle feesten met of zonder discobar. Je kan hier DJ Tom inhuren zonder geluidsinstallatie of met een exclusieve Led disco bar, klank en licht.

DJ Tom is een allround DJ/entertainer met een vlotte babbel. Hij was resident Dj in clubs zoals :

Tropicana Geraardsbergen, El Gringo Hekelgem, Kings Beacg, La Scala en Pancho Villa Blankenberge, Caré Casino Middellerke, The Lord Schepaal, Kokorico Zomergem, The Temple Destelbergen … Naast All Round ligt Dj Tom zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro.Op deze wijze kan Tom dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Dj Tom Cosyns kan je inhuren voor een DJ set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond, met of zonder installatie.

Allround DJ Jeroen Visser inhuren

Jeroen Visser was resident-DJ in onder meer Discotheken als Tom Dooley te Zandbergen (1983-1984), Krypton-club te Zottegem (1984), Wijnantshof te Woubrechtegem (1985-1990), Tropicana te Schendelbeke (1991), Cabrio te Meerbeke (1990-1995), en Witte Hoeve te Sint-Lievens-Esse (1996-2006).
Vanaf 2006 werd het “werkterrein” verlegd van discotheek naar swing-café. Tot vandaag laat hij de boel regelmatig “swingen” in de Kring te Herne. Maar de hoofdzaak is en blijft het draaien van feesten met of zonder installatie.

Jeroen Visser was van jongs af al gefascineerd door alles wat met “muziek” te maken had.

U kan Jeroen boeken voor:

Discotheek, dancing & swing-café
Gastoptreden van 1, 2, 3, of 4 uur of avondvullend.
Fuiven & Td’s. Klank- en lichtinstallatie naar wens en volgens budget.
Gastoptreden van 1, 2, 3, of 4 uur of avondvullend.
Feesten & Party’s. Van huwelijk, over jubilea, tot kinderdisco, bedrijfs en personeelsfeesten, presentaties, events, …

Dj huren doe je bij Discobar Verhuur!

Als je DJ Tom Cosyns of Jeroen Visser huurt ben je zeker van een geslaagde avond, zij draaien jou feest op maat.

Iedereen kan zelf een deel van zijn muziek kiezen die hij graag graag hoort, onze klanten kunnen zelf een persoonlijke lijst maken met nummers. Wij verwerken uw muziekkeuze in onze set en samen maken we er een spetterend feest van. Tijdens het feest kunnen de gasten zelf ook nummers aanvragen dat ze graag horen.

DJ en discobar huren voor geslaagde avond.

Voor uw trouwfeest, personeelsfeest of verjaardagsfeest, an je bij ons een unieke discobar huren. U heeft de keuze uit 2 verschillende discobars. Onze installatie zijn voorzien van het beste materiaal op de markt, een Pioneers Dj set, dat weet elke DJ wel te smaken.

Dj voor uw feest inhuren?

Discobar Verhuur is een concept van DJ Tom, hij werkt samen met enkele zeer ervaren allround dj’s te boeken voor uw trouwfeest, party, fuif, bedrijfsfeest of andere. Elke dj heeft meer dan 20 jaar ervaring in de discotheek en feest branche. Naast een dj huren voor uw feest, kan je ook een van onze schitterende discobars huren.

Dj huren voor uw bedrijfsfeest?

Maak van uw bedrijfsfeest een geslaagd feest en huur een allround dj’s met geluidsapparatuur van Discobar Verhuur.

Tot 400 gasten, kunnen wij uw feest voorzien van licht en het nodige geluid.

Voor meer info, maak vrijblijvend een afspraak !

Wil je een dj boeken? Voor alle informatie bel ons op 0495/21 45 83 – mail naar : info@discobar-verhuur.be of ga naar onze contactpagina. Uw aanvragen over een DJ verhuur worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

Mogelijkheden DJ verhuur

Op onze website kan u de meer informatie vinden over het inhuren van een professionele DJ. Het is zeer eenvoudige in de lijst van DJ verhuur een passende DJ te vinden. Gelijk welke keuze van DJ u maakt, je bent verzekert van een Top DJ op uw feest.

Van de muziek uit de Ultratop tot rock, van disco tot R&B, van salsa tot retro house, 70′ s, 80’s, 90’s, de minziek van Stu Bru, Qmusic of Joe Fm. Bij DJ Verhuur kunt u een Top DJ inhuren voor ieder feest, fuif of party. Een Top DJ inhuren voor bedrijfsfeest, een huwelijk, verjaardag, foute party … kortom voor elk feest in Vlaanderen.  Onze Top DJ’s zijn ook te boeken met of zonder disco