Dj verjaardagsfeest voor een Top feest

Dj verjaardagsfeest gezocht? Wil je binnenkort je verjaardag vieren en een feestje organiseren met een top DJ? Kies dan voor DJ Tom Cosyns als de DJ voor je verjaardagsfeest. Met meer dan 30 jaar ervaring als DJ heeft Tom zijn sporen verdiend. Hij heeft gedraaid in talloze discotheken in Vlaanderen en heeft feesten verzorgd in binnen- en buitenland. Tom is vooral bekend van zijn optredens in Moosebar, Moosebar XXL in het Sportpaleis, en zelfs Tomorrowland. Tom is een allround DJ die zich moeiteloos aanpast aan verschillende muziekstijlen, van Willy Sommers tot Dimitri Vegas en Like Mike.

DJ Verjaardagsfeest Tom Cosyns

Tom Cosyns staat garant voor goede muziek, een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Met 30 jaar ervaring als DJ is hij thuis in verschillende settings, waaronder discotheken, danscafés, feesten en fuiven. Tom is de resident DJ van de Moosebar, het Apres Ski winterbarconcept van discotheek Versuz. Hij draait in de Moosebars in Gent, Mechelen, Kortrijk, Leuven, Mechelen en Antwerpen. Als je je verjaardagsfeest een speciaal thema wilt geven, zoals disco of foute party, dan kan Tom Cosyns dat voor je realiseren. Bij ons is alles mogelijk!

Apres Ski Plezier in de Moose Bars

Voor wie houdt van après-ski maar niet zo gek is op skiën, bergen sneeuw, thermisch ondergoed of bevroren liften, is er goed nieuws. Versuz plant overal in Vlaanderen Moose Bars waar je helemaal in de après-sfere kunt duiken. Geniet van een Jägermeister terwijl je danst op heerlijk foute muziek in de gezellige houten chalets in Gent, Hasselt, Mechelen, Antwerpen, Aalst en Herentals. Apres Ski DJ Tom Cosyns is de resident DJ in de Moose Bars.

Het Moose Bar-feestcomplex is een ware sensatie in Vlaanderen.

Met foute schlagers, Apres Ski-hits en opzwepende feestmuziek is er altijd een geweldige sfeer. De gezellige atmosfeer in onze winterse après-skihut zorgt voor de perfecte ambiance, waardoor je het echte après-ski gevoel met vrienden kunt herbeleven. Laat je helemaal gaan op de beste foute muziek, geniet van de bediening in Lederhosen en beleef fantastische feestjes in onze winterbar. Proost! Wat betreft de muziek, bij Moose Bar vertrouwen ze niet alleen op DJ’s. Gedurende de hele winter treden schlager- en ambiancezangers zoals Sam Gooris, De Romeo’s en René Karst live op. Daarnaast worden er tal van themafeestjes georganiseerd, waaronder de Hot Tub Timemachine Party’s, Grates Pilates en Garantie après-ski.

Dj Verjaardagsfeest met Luxe discobar

Uw verjaardagsfeest draaien we met een professionele luxe discobar, dat zorgt voor extra sfeer, de installatie is een echte eye catcher. De led verlichte DJ Booth, led aircones en de andere led effecten samen met de muziek van Dj Tom maken uw feest tot een geslaagd geheel.

Laat uw Feest Knallen met DJ Tom – De Expert in Verjaardagsfeesten

DJ Tom: De Kunst van het Laten Dansen

Plaatjes draaien is voor velen een eenvoudige taak, maar de kunst van het laten dansen, dat is waar DJ Tom excelleert. Met jarenlange ervaring als DJ op verjaardagsfeesten heeft Tom een ongeëvenaard gevoel voor wat mensen willen horen, wat hen op de dansvloer krijgt en wat niet. Hij is al 30 jaar professioneel bezig met muziek en heeft zijn sporen verdiend.

Een Muzikale Mix voor Uw Feest

Op uw feest verzorgt DJ Tom een muzikale mix die varieert van de beste hits van vandaag tot de klassiekers van vroeger. Dj Tom beschikt over een uitgebreide muziekcollectie, variërend van de jaren ’70, ’80, ’90, foute muziek, rock, ambi, retro house, r&b tot de nieuwste topradio- of stu bru-muziek.

Speel Zelf DJ op Uw Verjaardagsfeest

Bij ons heeft u de regie over de muziek op uw feest. Wij draaien uw favoriete nummers en zorgen ervoor dat iedereen zich amuseert en kan dansen. Na het boeken van DJ Tom nemen we contact met u op om uw muziekvoorkeuren te bespreken. U kunt zelfs een afspeellijst samenstellen met de nummers die DJ Tom tijdens het feest moet draaien.

DJ Tom: Uw Persoonlijke Verjaardagsfeest DJ

Tom is niet zomaar een DJ; hij is uw persoonlijke verjaardagsfeest DJ. Uw gasten kunnen ook verzoeknummers indienen, en DJ Tom draait ze met plezier!

Prijsinformatie voor Verjaardagsfeesten

Bij DJ Tom heeft u de keuze om Tom Cosyns te boeken met of zonder geluids- en lichtinstallatie. Als u ervoor kiest om met installatie te boeken, voorziet Tom uw feest van professioneel geluid en sfeervolle verlichting. Als uw locatie al over geluids- en lichtapparatuur beschikt, passen we ons daar graag op aan. We zijn zeer flexibel op dat gebied.

Maak Kennis met DJ Tom

Tom Cosyns is een professionele DJ met maar liefst 30 jaar ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten, party’s, fuiven en andere festiviteiten. Hij staat bekend om zijn stijlvolle en professionele aanpak, waarbij hij altijd zorgt voor een gezellige sfeer en een geslaagde avond. DJ Tom’s troef is gegarandeerd plezier en ambiance, en hij weet altijd het publiek te vermaken.

Waarom DJ Tom Kiezen?

 • Gegarandeerd een Topfeest
 • Allround DJ met uitgebreide muziekkennis
 • Vaste prijs voor uw verjaardagsfeest
 • Geen extra kosten voor extra uren
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Geen kilometervergoeding binnen een straal van 20 km
 • Uw muziek, uw keuze
 • 25 jaar ervaring als DJ
 • Professioneel geluid en licht
 • Alle afspraken schriftelijk bevestigd
 • Vooraf een playlist samenstellen is mogelijk

Kies voor DJ Tom en maak van uw verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis vol muziek en plezier. Neem vandaag nog contact met ons op om uw feest tot leven te brengen met de perfecte beats en de beste sfeer!

Tom, de Meester van Feesten

Tom, de ultieme keuze voor jouw verjaardagsfeest, staat synoniem voor ongeëvenaarde ervaring. Hij schept een avond vol heerlijke muziek, waardoor iedereen de dansvloer op wil. Een feest kan maken of breken, en wij hebben de kracht om jouw feest te laten schitteren. Bij ons kun je rekenen op een verjaardagsfeest dat op maat is gemaakt! Wanneer je besluit om met ons samen te werken, zal onze verjaardagsfeest DJ het volledige feest en de muziekselectie met je doornemen. Je kunt ons vertellen welke muziek je wilt horen, welke nummers absoluut gedraaid moeten worden, en welke liever niet…

Een Onvergetelijk Verjaardagsfeest Begint met een Ervaren DJ!

Het organiseren van een verjaardagsfeest, feestje of fuif begint met het kiezen van een ervaren en professionele DJ! Verjaardagen zijn niet iets wat elke dag plaatsvindt. Als je je feest wilt vieren met DJ Tom aan het roer, ben je verzekerd van een topfeest.

Of het nu gaat om je 16e, 18e, 20e, 30e verjaardag of een andere bijzondere leeftijd, Tom zorgt altijd voor de beste muziek! Bij ons krijg je een all-in prijs, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Op Zoek naar een Top DJ voor Jouw Verjaardagsfeest?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina en beleef de avond van je leven.

De verlichting van de discobar is een van de meest essentiële elementen bij het organiseren van een verjaardagsfeest. Naast de juiste muziekkeuze is het hebben van een professionele installatie op je feest een geweldige toevoeging. Wij draaien jouw verjaardagsfeest met een unieke discobar, inclusief 2 LED-pars met elk 4 lampen en verschillende LED-effecten om een sfeervolle ambiance te creëren.

Onze Deluxe installatie is een lust voor het oog en omvat onder andere:

 • LED-pars in diverse kleuren
 • LED-discobol
 • LED-loungelaser
 • LED-aircones om naast de discobar of bij de ingang te plaatsen

Met DJ Tom en onze indrukwekkende discobarinstallatie ben je verzekerd van een verjaardagsfeest dat je gasten nog lang zullen herinneren.

Vraag vandaag nog een offerte aan, meer dan 400 klanten gingen u voor.

Voor meer info of een offerte Bel : 0495/21 45 83 – mail: info@djtom.be of via onze contactpagina. De Verjaardagsfeest Dj een concept van DJ Tom Cosyns.

Dj verjaardagsfeest

Basic is niet genoeg, bij ons boek je een Luxe Discobar en Dj. Voor als jou verjaardagsfeest iets meer mag zijn! De led verlichte dj booth en bijhorende led effecten zorgen voor een speciale sfeer op uw verjaardagsfeest.

Geen Sabam betalen voor een verjaardagsfeest

Je hoeft geen Sabam te betalen als je een feest of een fuif organiseert en alleen familieleden uitnodigt. Het begrip ‘alleen familieleden’ moet strikt worden geïnterpreteerd. Dus voor een verjaardagsfeest hoef je geen Sabam te betalen!

Handige tips voor het zelf organiseren van een verjaardagsfeest

Wil je zelf een verjaardagsfeest organiseren? Geweldig, hoe meer gasten, hoe beter! Bij het organiseren van een verjaardagsfeest kun je zeker je vrienden, familie, klasgenoten, en buren uitnodigen. Wat je hieruit meeneemt, is waardevolle ervaring in het managen van verschillende mensen en taken. Deze ervaring kan zeker van pas komen in je carrière of toekomstige loopbaan. Toch zijn er enkele belangrijke overwegingen bij het organiseren van een verjaardagsfeest. Als je specifieke vragen hebt over verzekeringen of vergunningen, kun je altijd terecht bij experts op dat gebied.

Als je jarig bent, wil je je verjaardag vieren. Maar wat ga je cadeau geven en hoe ga je het feest vieren? Dit zijn allemaal zaken waar je goed over moet nadenken. Daarom bieden we je hier veel informatie en handige links en tips over alles wat komt kijken bij het vieren en organiseren van een verjaardag. Nu hoef je alleen nog maar te hopen dat het een geslaagd feest wordt. Eigenlijk kan het niet anders, want met alle basisinformatie die je hier kunt vinden, zal je verjaardag zeker een succes zijn. Dus regel alles op tijd, zodat alle genodigden aanwezig kunnen zijn.

Het doel van een verjaardag is meestal meteen duidelijk: het is een jaarlijks terugkerend feest waarbij wordt stilgestaan bij het ouder worden van een persoon, of het nu een kind, vriend, vriendin, kennis, collega, of familielid is. Dit gaat vaak gepaard met een feestelijke viering. Bij kinderen gaat dit vaak gepaard met veel kleur en feestelijke versieringen, maar ook bij volwassenen en tieners kan het op een leuke manier worden gevierd. Geef eens een creatief cadeau en zorg ervoor dat de jarige in het zonnetje wordt gezet, want op een verjaardag is vrijwel alles toegestaan. Laat deze tips op je inwerken en zorg ervoor dat jouw feest een groot succes wordt! Begin op tijd met de voorbereidingen, want dat is op zichzelf al een leuke taak!

Dj verjaardagsfeest

Tom Cosyns op TML

Het Belgische muziekfestival Tomorrowland heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. In 2019 maakte Tom Cosyns voor het eerst zijn opwachting op dit grandioze festival. Ook in 2022 en 2023 was Tom weer van de partij. Hoewel Tomorrowland vooral bekend staat om zijn elektronische dansmuziek, heeft het festival altijd ruimte geboden aan diverse muziekstijlen. Dit jaar lijkt het er echter op dat het festival een speciale focus heeft op Nederlandse hiphop.

Nederlandse Hiphop in de Schijnwerpers

Het is opvallend dat enkele Nederlandse hiphopartiesten een plekje op de affiche hebben weten te bemachtigen, terwijl er geen Belgisch hiphoptalent te bekennen is. Artiesten zoals De Jeugd Van Tegenwoordig, Jebroer, Snelle en The Opposites hebben hun naam op de line-up staan. Dit geeft duidelijk aan dat Nederlandse hiphop momenteel populairder is dan ooit tevoren.

Nederlandse Artiesten Schitteren op Tomorrowland

Hoewel de Belgische hiphopscene dit jaar niet vertegenwoordigd lijkt te zijn, kunnen onze landgenoten trots zijn op hun aanwezigheid op Tomorrowland. Verscheidene Nederlandse artiesten zullen het festivalterrein in De Schorre onveilig maken. Denk hierbij aan namen als Netsky, Discobaar a Moeder, 2ManyDJ’s, Murdock, Peter Luts, Laurent Wery en uiteraard Tom Cosyns. Deze artiesten zullen zonder twijfel een geweldige show neerzetten en het publiek laten genieten van hun muzikale talent.

Het is duidelijk dat Nederlandse hiphop op Tomorrowland 2023 in de schijnwerpers staat. Met bekende namen als De Jeugd Van Tegenwoordig, Jebroer, Snelle en The Opposites op de line-up, en Nederlandse artiesten die deel uitmaken van het indrukwekkende programma, belooft het een onvergetelijk muziekfestival te worden. Nederlandse hiphop heeft zijn plekje veroverd op dit wereldberoemde evenement, en fans kunnen zich verheugen op een geweldige muzikale ervaring.