Dj verjaardagsfeest gezocht? Goede muziek, een gezellige sfeer en iedereen op de dansvloer dat is het motto van Tom Cosyns, een dj met 30 jaar ervaring. Hij  is thuis in zowel discotheken, danscafé’s, feesten en fuiven. Tom is resident DJ van Moose bar het Apres Ski winterbar  concept van discotheek Versuz. Hij draait zowel in de Moose bar van Gent, Mechelen, Kortrijk, Leuven, Mechelen als Antwerpen. Hij brengt  u een verjaardagsfeest waar men nog lang zal over napraten. Wil je met een thema werken zoals disco of foute party tijdens uw verjaardag? Alles kan bij ons!

Dj verjaardagsfeest met de beste muziek

Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als DJ bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1988 begon hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – Kokorico Zomergem, The Temple Destelbergen, Sotto’s Zottegem (Kings & Queens) … Sinds 2018 is Tom Resident tijdens de winterperiode van Moosebar gekend van zijn chalets, Sportpaleis en TML. Tijdens de zomer kan je Tom terugvinden als Dj van Ipanema Versuz en Bloom Herentals.

Boek een resident van Moose op je feest

Wie houdt van après-ski, maar niet echt van die skilatten, bergen sneeuw, thermisch ondergoed of liften waar je handen er bijna afvriezen, hoeft niet per se meer een skireis te boeken. Versuz plant overal in Vlaanderen Moose Bars waar je inner Anton aus Tirol zich volledig kan uitleven. Nippen van een Jägermeister terwijl je danst op heerlijk foute muziek kan in de gezellige houten chalets in Gent, Hasselt,  Mechelen, Antwerpen, Aalst en Herentals. Apes Ski Dj Tom Cosyns is resident DJ in de Moose Bars.

Het feestcomplex Moose Bar is een echte hype in Vlaanderen.

Foute schlagers, Apres Ski  en pompende feestsmuziek, aan ambiance geen gebrek. Een gezellige atmosfeer in onze winterse après-ski hut zorgt voor de perfecte ambiance, die je het après-ski gevoel met vrienden helemaal laat (her)beleven. Ga uit de bol op de beste foute muziek , geniet van de bediening in Lederhosen en de geweldige feestjes in onze winterbar. Prosit!Wat de muziek betreft, rekenen ze bij Moose Bar niet alleen op dj’s. De hele winter lang komen schlager- en ambiancezangers als Sam Gooris, De Romeo’s en René Karst langs voor live optredens. Ook zullen er weer tal van themafeestjes worden georganiseerd zoals de Hot Tube Timemachine Party’s, Grates Pilates en Garantie après-ski.

 

DJ TOM COSYNS @ TOMMORLAND 2022

Dj verjaardagsfeestIn 2019 draaide Tom Cosyns voor de eerste keer 1 weekend op Tomorroland. In 2022 stond hij er opnieuw op de Moosebar stage. Er zijn veel oude getrouwen op de affiche van Tomorrowland 2020: David Guetta, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Dimitri’s vrouw MATTN. Vorig jaar trad die laatste nog op met Paris Hilton, maar de hotelerfgename komt dit jaar terug voor een eigen show.

Ook Eric Prydz keert terug met zijn spectaculaire hologrammenshow ‘Holosphere’.

Elk jaar programmeert Tomorrowland ook enkele niet-dance-acts, en dit jaar lijkt het festival duidelijk in te zetten op Nederlandse hiphop. Zowel De Jeugd Van Tegenwoordig, Jebroer, Snelle en The Opposites wisten een plekje te versieren op de affiche, maar van Belgisch hiphoptalent lijkt geen sprake. Toch mogen onze landgenoten niet klagen, want ze zijn alomtegenwoordig.

Onder meer Netsky, Discobaar a Moeder, 2ManyDJ’s, Murdock en Peter Luts , Laurent Wery, Tom Cosyns en vele andere  kwamen het mooie weer maken in De Schorre.

Op Tomorrowland zit de MOOSE Bar constant afgeladen. Een bewijs dat het concept – de après-ski-sfeer uit de bergen halen – erg veel aanhang heeft. De eerste editie van MOOSE Bar XXL, vorig jaar in het Sportpaleis, was meteen uitverkocht, en dus kon een vervolg niet uitblijven.  Naast De Moose Bar Resident Dj’s zijn er ook optredens van Christoff, Bart Kaell, Cascada, Kobe & Viktor, Lorenz Büffel, Tobbe, De Alpenzusjes, Het Feestteam …

DJ Tom Cosyns draait elk jaar op de grooste Apres Ski Party van Europa.

Zowel vrijdag 7 als zaterdag 8 februari wordt het Sportpaleis opnieuw één bruisende après-skistube waar o.a. de populaire MOOSE Bar-dj’s de muziek verzorgen en optredens aankondigen van grote nationale en internationale artiesten. Bij de eerste editie waren Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en onze Anton aus Tirol-vriend DJ Ötzi weergaloos en die muzikale line-up wordt doorgetrokken de komende editie.

Elk jaar hangt de après-skisfeer uit de Oostenrijkse bergen of de Franse Alpen niet één, maar twee dagen in het Sportpaleis, dat opnieuw wordt omgebouwd tot één grote skihut, inclusief een verrassend en spraakmakend decor. Er wordt nog steeds gesproken over de skiliften, 3 centrale bars op het middenplein, goed voor 150 lopende meter toog, de halve liters bier en bijbehorende schnaps, obers gekleed in authentieke lederhosen, Dirndls en Heidi-in-Tirol jurkjes,… maar het wordt nog straffer, zotter en spectaculairder. Kortom, 2 avonden die je niet kan en mag missen, anders mis je dé party van het jaar in het Sportpaleis.

Feest met Luxe discobar

Uw verjaardagsfeest draaien we met een professionele luxe discobar, dat zorgt voor extra sfeer, de installatie is een echte eye catcher. De led verlichte DJ Booth, led aircones en de andere led effecten samen met de muziek van Dj Tom maken uw feest tot een geslaagd geheel.

Wij brengen een spetterende party

Plaatjes draaien kan iedereen, maar de mensen laten dansen dat is een kunst op zich, iets waar Dj Tom thuis in is. Door zijn jarenlange ervaring als  DJ op verjaardagsfeesten voelt Tom meteen aan wat de mensen willen, waarop ze dansen en waarop niet. Hij is al 30 professioneel met muziek bezig is.

Dj Verjaardagsfeest muziek

De muziek op uw feest kan een mix zijn van de beste hits van vandaag tot de beste classics van vroeger. Dj Tom beschikt over alle muziek bij 70’s, 80’s, 90’s, foute muziek, rock, ambi, retro house, r&b, tot de nieuwe topradio of stu bru muziek.

Speel DJ en kies de muziek zelf op uw verjaardagsfeest

bedrijfsfeest1Bij ons kiest u de muziek zelf, wij draaien uw favoriete nummers en zorgen ervoor dat iedereen zich amuseert en kan dansen. Nadat u beslist om Dj Tom te boeken contacteren wij u om de muziekstijl te bespreken, welke muziek je wél en welke muziek je juist niet wilt horen op jouw verjaardagsfeest, Het is mogelijk een playlist te maken met de platen dat DJ Tom moet draaien tijdens het feest.

Als Disc Jockey is Tom je persoonlijke Jouw verjaardag DJ tijdens jouw feest. De genodigden mogen ook plaatjes aanvragen, jullie vragen de Verjaardag DJ draait!

DJ Prijs verjaardagsfeest

Het is mogelijk om Tom Cosyns te boeken met of zonder installatie. Tom voorizet jullie feest met een Professionele klank en licht installatie. Indien de zaal zelf over een klank- en lichtinstallatie beschikt, dient deze wel overeen te komen met onze wensen.  Hierin zijn we zeer soepel,

Dj verjaardagsfeest info

De Verjaardagsfeest Dj is een concept van DJ Tom Cosyns.Een professionele Dj met 25 jaar ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten, party’s , fuiven en andere feesten.Stijlvol en Professioneel Dj.Steeds zorgt Dj Tom voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Zijn troef is ambiance verzekerd !!! Tom kijkt naar het publiek en speelt hun smaak, zo maak Dj Tom van van elk feest een absoluut succes.

Waarom kiezen voor De verjaardagsfeest Dj?

 • Je bent zeker van een Top Feest
 • Allround DJ met een breede muziek kennis
 • Wij draaien uw verjaardagsfeest aan een vast bedrag
 • Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
 • Er zijn nadien geen bijkomende kosten
 • Binnen een straal van 20 km geen kilometervergoeding
 • Wij draaien de muziek die u wenst
 • 25 jaar ervaring als DJ
 • Professioneel licht en geluid
 • De afspraken worden schriftelijk bevestigd
 • Je kan een playlist op voorhand opmaken

Dj verjaardagsfeest maakt uw feest

Kiezen voor Dj Tom op uw verjaardagsfeest is kiezen voor ervaring. Hij zorgt voor een avond met de beste muziek, zodat iedereen kan dansen. Een feest wordt gemaakt of gekraakt. Wij maken uw feest. Wij zorgen voor een verjaardagsfeest op maat! Als je besluit met ons samen te werken bespreekt De verjaardagsfeest DJ het volledige feest en de muziekkeuze, je kan meegeven van welke muziek jullie willen horen, welke platen mogen gedraaid worden en welke niet…

Vraag vandaag nog een offerte aan, meer dan 400 klanten gingen u voor.

Voor meer info of een offerte Bel : 0495/21 45 83 – mail: info@djtom.be of via onze contactpagina. De Verjaardagsfeest Dj een concept van DJ Tom Cosyns.

Dj verjaardagsfeest


Een geslaagd verjaardagsfeest, party of fuif begint bij het uitkiezen van een ervaren professionele Dj!
Een verjaardagsfeest geef je niet elke dag. Vier uw feest met een Dj Tom als Dj , dan bent u zeker van een Top feest.
Of het nu om 16 de, 18 de, 20 ste, 30 ste of andere bijzondere leeftijd gaat.
Tom zal zorgen voor de beste muziek! Wij verzorgen uw feest als Dj een all-in prijs.

Wilt u een Top DJ op je verjaardagsfeest?

Contacteer ons dan via de contactpagina en beleef de avond van uw leven.

De discobar verlichting is een van de belangrijkste onderdelen  bij de organisatie van een verjaardag. Naast de juiste muziekkeuze is het leuk een professionele installatie te hebben op uw feest. Wij draaien uw verjaardagsfeest met een unieke discobar,  2 LED pars van 4 lampen en verschillende LED effecten zorgen voor een sfeervolle uitstraling.

Onze Deluxe installatie is een streeling voor het oog en bestaat uit:

 • LED pars in diverse kleuren
 • LED discobol
 • LED Loungelazer
 • LED aircones om naast de discobar of aan de de ingang te plaatsen

 

Basic is niet genoeg, bij ons boek je een Luxe Discobar en Dj. Voor als jou verjaardagsfeest iets meer mag zijn! De led verlichte dj booth en bijhorende led effecten zorgen voor een speciale sfeer op uw verjaardagsfeest.

Tags relevant aan dj verjaardagsfeest:

Discobar hurenDj verjaardagsfeestDj bedrijfsfeestDj Communie – lentefeestGeluidsinstallatie huren

 


Wild verjaardagsfeestje van Miley Cyrus.

Het ging er zondag wild aan toe op het verjaardagsfeestje van Miley Cyrus. Zelfs zo wild dat Liam Payne dj Calvin Harris moest redden van een rondvliegende lilliputter. ”Heel erg bedankt @Real_Liam_Payne dat je hebt voorkomen dat ik KO ging door een vliegend persoon met een ongebruikelijk kort gestalte”, twitterde Harris maandag.  –

Miley zou een paar lilliputters ingehuurd hebben om te dansen op haar verjaardagsfeest. Ook zou er een ’twerkteam’ aanwezig zijn en kreeg Cyrus een fles champagne cadeau die volledig was versierd met Swarovski-kristallen. Naast Liam en Calvin waren onder meer ook Niall Horan, Emma Roberts, Wiz Khalifa en Kelly Osbourne van de partij.

Een spetterend verjaardagsfeest in Technopolis

Droom je ervan om eens door de lucht te fietsen? Om in een cockpit te kruipen en een vliegtuig te besturen? Of om een raket te lanceren?

Vier dan je verjaardag in Technopolis en laat je droom in vervulling gaan.

In Technopolis, het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie, staan meer dan 280 interactieve opstellingen. Je mag er overal aankomen. Zien, horen, voelen en vooral zelf uitproberen, daar komt het op aan!

Wat is er inbegrepen in een verjaardagsfeestje?

 • Toegang en bezoek aan Technopolis.
 • Bij reservering ontvangt de jarige gratis 15 leuke uitnodigingskaarten om vriendjes op een gepaste manier uit te nodigen voor zijn/haar verjaardagsfeest in Technopolis.
 • Na het verjaardagsfeestje krijgt de jarige bij het buitengaan nog een souvenir (een ontdekwaaier) en een groepsfoto van het feestvierend en experimenterend gezelschap als aandenken.
 • Tijdens een pretlab maken de feestvierders onder begeleiding van een edutainer een ballonwagen haargel draaitol.
 • Speciaal voor jarigen bedacht Technopolis 5 formules voor een wetenschappe-leuk verjaardagsmenu. Warme maaltijden zijn mogelijk tot 15u.
 • Heeft de jarige een Technopolis-abonnement? Dan krijgt hij / zij nog een extra verrassing.

Verjaardagsfeest in het MAS

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen hun verjaardagsfeestje houden in het MAS.

Samen met hun vriendjes gaan ze eerst op feestelijke ontdekking in het thema Wereldstad. Daarna maken ze een fonkelend kunstwerk in het atelier, waar ze dan genieten van een hapje en een drankje. Je kunt zelf iets meenemen of je kunt kiezen voor de cupcake-formule.

Praktisch

 • Wanneer: woensdagnamiddagen, zaterdagen en zondagen
 • Voor wie: kinderen van 6 tot 12 jaar
 • Prijs: 130 euro (inbegrepen gids, museumbezoek, atelier, uitnodigingskaartjes)
 • Drinken en eten: Je kunt zelf taart en drank meebrengen.
 • Maximum 15 kinderen per gids
 • uur: 2,5 uur
 • Minimum 1 begeleider (ouder, grootouder) moet aanwezig zijn.

Geen Sabam betalen voor een verjaardagsdefeest

Je moet geen Sabam betalen als je een feest of een fuif organiseert waarop je enkel en alleen familieleden uitnodigt. ‘Enkel en alleen familieleden’ moet je letterlijk interpreteren. Dus voor een verjaardagsfeest moet je geen Sabam betalen!

Tips om zelf een verjaardagsfuif te organiseren

Wil je zelf een verjaardagsfuif organiseren? Cool, hoe meer gasten hoe beter! Je kan bij het organiseren van een verjaardagsfuif zeker je vriende, familie, klasgenoten, buren … inviteren. Wat je zeker meeneemt nadien is de ervaring van het organiseren en managen van allerlei mensen en taken, die ervaring kan absoluut van pas komen tijdens je job of later loopbaan. Maar er zijn toch wel wat dingen waar je rekening moet mee houden bij de organisatie van een verjaardagsfuif, heb je echt specifieke vragen over verzekering of vergunningen dan kan je uiteraard terecht bij specialisten terzake.

Als je jarig bent wil je een verjaardag vieren, maar wat ga je cadeau geven en hoe ga je een feest geven? Allemaal dingen waar je eens goed over na moet denken en daarom geven we je hier veel verjaardag informatie en handige links en tips over alles wat bij het vieren en organiseren van een verjaardag komt kijken. Nu maar hopen dat het een geslaagd feest gaat worden maar eigenlijk kan dat niet meer anders als je hier alle basis informatie al kunt vinden, genieten maar want een verjaardag zonder gasten is geen echte verjaardag, op tijd regelen dus zodat alle mensen er bij kunnen zijn

Het doel van de verjaardag is vaak al meteen duidelijk, het is een jaarlijks terugkerend feest, waarin wordt stilgestaan bij het weer een jaartje ouder worden van een persoon, kind, vriend, vriendin, kennis, collega of familielid. Dat gaat natuurlijk samen met een feestje. Bij de kinderen gaat het vaak samen met alle toeters en bellen en veel kleur maar ook bij ouderen, tieners of andere volwassen personen kan het op een leuke manier gevierd worden. Maak eens een leuk cadeau en zorg er voor dat iemand even in het zonnetje wordt gezet, op een verjaardag kan en mag alles dus steek die handen uit de mouwen! Je kunt hier veel leuke tips vinden om er voor te zorgen dat jouw feest gaat slagen! Laat het daarom nu even op je inwerken en zorg er voor dat jouw feestje zo snel mogelijk geregeld wordt en de uitnodigingen de deur uit gaan dan kun je gaan starten met de voorbereidingen, ook dat is al een leuke taak op zich!

Andere DJ Sets :
Boek ons ook voor u:  Communie of lentefeest of Babyborrel –  Trouwfeest  –  Bedrijfsfeest of personeelsfeest  –  Foute Party  –  Disco Party. Partner: Zoekmachine Optimalisatie SEO