DJ Tom Cosyns is één van de bekendste Allround DJ’s van Vlaanderen. Als Allround DJ mixt hij alle muziekstijlen naadloos door elkaar. Tom is een allrounder in alle soorten muziek. Disco, 70/80/90/00’s, Foute muziek, Apres ski, Retro house, latin, R&b, Comercieel Top 50 …

Tom is ook Resident Dj van Moose Bar. Dit jaar draai  hij ook op Tommorowland, Tommorowland  winter en Moose bar XXL in het sportpaleis!

Tom Cosyns BIO

Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1983. Hij begon als dj op 13 jarige leeftijd bij vrije radio’s was dj van radio Alpina in Schendelbeke, later radio Data (nu Topradio) Geraardsbergen, in 1988 begon hij als vaste medewerker bij Radio Del Sol, waar tot 2018 één van de drijvende krachten was. Tussendoor was hij ook een van de dj’s van Maeva Fm. Sinds 2019 kan je Tom horen bij Radio Mfm.

Op jongere leeftijd kreeg hij al snel de smaak te pakken om mensen te entertainen en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij ook in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Geraardsbergen – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – The Scoop Knokke – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) – The Temple Destelbergen (Atlantisnights) – Sottos Zottegem ( Atlantisnights ), The Lord Schepdaal…

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar All around dj’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel. Hij werd een veel gevraagde dj in dans & Swingcafe’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst, Yssis Knokke, Dinos Knokke …

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Tom Cosyns is ook de zaakvoerder van het concept ” De Trouwfeest Dj ” Een concept dat instaat voor het draaien van huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten … Samen met enkele andere dj’s zorgen we elk weekend voor de leukste sfeer op feesten in België en Nederland.

Naast het draaien van feesten kan je Tom Cosyns ook terug vinden in de betere danscafe’s of commerciele discotheken. Hij werkt met een zeer uitgebreide en degelijke muziekcollectie en hecht veel waarde aan een goed overleg met de klant zodat die perfect weet welke muziek gewenst is. Hij draait steeds de muziek die het publiek aan zal spreken, door de vele jaren ervaring voelt hij dit feilloos aan.

De muziek collectie van Tom Cosyns is zeer uitgebreid die bevat zowel electro, groove, house, disco nouveau, retro house, commerciele dance, r&b … Maar ook de beste dance disco claccics, 70’s, 80’s, 90’s, nilies, rock, rock & roll, foute mzuiek, nederlandstalig, salsa …

Tom Cosyns is één van de meest ervaren All Round dj’s in België. Aan elke dj boeking wordt de nodige aandacht besteed en op een professionele manier uitgevoerd. Tom Cosyns kan je boeken met of zonder discobar voor feesten zoals : trouwfeest, jubileum, bedrijfsfeest, communiefeest, disco party, foute party, verjaardagsfeest, after work party, single party, 80’s fuif, 90’s fuif, gala bal, retro house party, bal of fuif … Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, partys, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten.