Huur een bedrijfs-DJ in om uw evenement buitengewoon te maken. Onze bedrijfs-DJ’s te huur zijn betrouwbare en professionele entertainers met ruime ervaring in het optreden op bedrijfsevenementen van elke omvang. Of u nu een liefdadigheidsbal, een prijsuitreiking, een zomerdans of een ander soort bedrijfsevenement organiseert, boek een bedrijfs-DJ om klanten en collega’s tot in de vroege uurtjes te laten dansen.

BOEK EEN DJ VOOR CORPORATE EVENTS

Elke DJ van een bedrijfsevenement in onze boeken is een professionele artiest die hoogwaardige apparatuur levert om hun muziekmix aan te vullen. Elke DJ heeft zijn eigen unieke stijl, maar als u een specifieke muziekstijl op uw evenement wilt hebben, zullen onze bedrijfs-DJ’s nauw met u samenwerken om een ​​afspeellijst op maat te maken die bij uw evenement past. Voor iets extra’s, waarom boekt u geen bedrijfs-DJ onder begeleiding van een live muzikant zoals een saxofonist, pianist of percussionist?

EERSTEKLAS ZAKELIJKE DJ-SERVICES

Neem contact op met ons team van experts op het gebied van entertainment voor bedrijfsevenementen om het inhuren van een bedrijfs-DJ te bespreken om op uw evenement op te treden. Ons team staat elke dag van de week voor u klaar om u te helpen met elk aspect van het huren van DJ’s voor bedrijfsevenementen. Maak van uw bedrijfsevenement een evenement dat nog jaren in de herinnering blijft en boek vandaag nog een DJ bij DJ Bedrijfsfeest – Event!

WAAROM BOEKEN VIA DJ TOM COSYNS

1Relaties met eersteklas corporate acts & performers

We hebben niet alleen een breed scala aan acts en artiesten waaruit je kunt kiezen, we hebben ook goede relaties met hen opgebouwd, waardoor je de zekerheid hebt dat je boekt via een gerenommeerd entertainmentbedrijf met een passie voor wat ze doen.

2Deskundige medewerkers die gespecialiseerd zijn in muziek

Wij verlichten de valkuilen waar u normaal gesproken tegenaan loopt bij het organiseren van bedrijfsentertainment. We zullen u voorzien van deskundige begeleiding en ondersteuning die slechts een telefoontje, e-mail of livechat verwijderd is. We kunnen er niet alleen voor zorgen dat u de beste act kiest voor uw bedrijfsevenement, maar ook dat uw feest vlekkeloos verloopt.

3Video’s die je de ware prestaties laten zien

Om je te helpen bij het selectieproces kun je video’s bekijken van elk van onze corporate bands, zodat je weet hoe ze klinken en welke sfeer ze met hun muziek kunnen creëren.

4Bescherming die u gemoedsrust geeft

We zorgen ervoor dat al onze zakelijke muzikanten en acts een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering hebben met een dekking van minimaal £ 1.000.000.

Begin de reis vandaag nog en blader door onze selectie van bands.

Geweldige service

Geweldige service! Zou nergens anders heen gaan! Enorm bedankt voor het bieden van zo’n briljante klantenservice. Het was meer dan gemakkelijk om via jullie te boeken en ik zou nu nergens anders heen gaan voor het boeken van entertainment voor de evenementen die we houden. De overgang van in eerste instantie bij jou boeken om rechtstreeks met de band te spreken is naadloos verlopen. We boekten de Hi-Hat Jacks voor een zakelijk evenement en ze waren echt fantastisch. Zou niet aarzelen om ze opnieuw te boeken en zal ze en Entertainment Nation blijven aanbevelen aan iedereen die ik ken! Ik waardeerde de service zo dat ik zelfs mijn eigen trouwring heb geboekt via DJ Bedrijfsfeest – Event!