Trouwfeest Elly en Nele 8 juli 2011 ‘T Gavernest Stasegem

Hallo Tom! Een dikke merci voor de fantastische muziek die je draaide op ons feest!Er hadden reeds veel mensen lof over je! En… zoals beloofd; we maken zeker reclame voor jou!Misschien tot ziens nog eens! Elly en Nele

Huwelijksverjaardag Yvan & Nadi 9 juli 2011 Hof Ter Meygen Oudegem

Dag Tom, Hartelijk bedankt voor de prachtige muziek !!Was een fantastisch feest , dank zij u !!Yvan en Nadia

Trouwfuif Hans & Tine 15 juli 2011 Theadrome Wilrijk

Hey Tom! Nogmaals bedankt voor het enorm leuke feestje! Iedereen (en uiteraard wijzelf ook) waren zéér content en we blijven maar goeie reacties ontvangen.En de reclame doet goed z’n werk, want er zijn nog mensen die u graag zouden boeken. Dus misschien horen we u nog wel eens draaien op een andere fuif van vrienden. Alvast bedankt en hopelijk heb je er ook van genoten!Hans en Tine

Marc Delahaye

Dag Tom, Onlangs hoorden we je spelen op een jubileum en vonden het leuk. Daarom willen we je nu contacteren omdat we, vrouw – zoon – dochter, een verjaardagsfuif willen organiseren op 2 september 2011 in Pollare.Kan je ons laten weten of je die datum nog vrij bent ?Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,Delahaye Marc

Bedrijsfeest Jurgen Van Kammen Enivirocontrol

Hi Tom, wij willen je nog danken voor afgelopen vrijdag de 26/08/2011 in Gent , het was zeer tof, iedereen was tevreden over de Dj!Bedankt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GroetenJürgen van Kammen

Trouwfuif Raimund & Francesca 10 september 2011 Schoondijke NL

Hoi Tom,
We hebben een super avond gehad afgelopen vrijdag, mede dankzij jou. Iedereen was erg enthouisast over de DJ :).Mochten er nog vrienden gaan trouwen in de toekomst, dan zullen we je zeker aanbevelen.
Tot op het volgende feestje…… Groetjes Raimund, Francesca en Lauro.
Raimund & Francesca

Bedrijfsfeest Kris Van Sinay Audi 11 september 2011 Crowne Plaza Hotel Bxl

Hoi Tom,
Bij deze wil ik jou van harte bedanken voor de leuke avond. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen voor de “DJ”, en ook ik kan dit beamen.
Nochmaals bedankt en Audi boekt jou zeker terug voor ons volgende bedrijfsfeest.
Kris Van Sinay Eventverantwoordelijke Audi Brussel

Verjaardagsfeest Peter 7 oktober 2011 Zwevezele

Hallo Tom,
Ik wilde je nogmaals bedanken voor de super ambiance!
Iedereen vond het een machtig feest! Bedankt Liesbeth & Peter
Liesbeth Decloedt

Verjaardagsfeest Bianca & Bart 2 november 2011 Zelzate

Tom,
Bedankt voor het goede feest !!!
Het was de max !!!
Hosten Bart

Trouwfuif Wouter en Carolien 26 november Bouwelshof te Bouwel

Dag Tom,
We willen u nog eens bedanken voor de supermuziek die je gespeeld hebt. Je hebt er echt een knalfeest van gemaakt en we hebben niets dan complimenten gekregen over de muziek. Echte TOP dj.
Bedankt Tom! Groeten,
Wouter en Carolien

Oudejaarsavond 31 december 2011 Molensteen Gaasbeek

Dag Tom,
Alvast bedankt voor de goeie muziek van gisteren. Iedereen was hierover zeer tevreden. En we boeken jou meteen terug voor 31/12/2012.
Groeten,
Ann en Christel Restaurant Molensteen

Trouwfeest 28/4/2012 Zaal Vandenbulcke – Merendree

Dag Tom,
Nog eens bedankt voor het super trouwfeest! Iedereen vondt heet zooo de max,….. de dansvloer stond iedere keer vol… het was zéér geslaagd…
Groeten,
Lesley en Aschley

Trouwfeest 1/6/2012 Jeffrey en Rohan

Dag Tom,
Wij hebben een super dansavond gehad danzij jou, iedereen was het er over eens dat je super hebt gedraaid, dat zag je ook aan de dansvloer, wij kregen niets anders dan positieve raeacties over de dj en nu nog, bedankt en wij maken zeker reclame voor jou!
Groeten,
Jeffrey en Rohan

Trouwfeest 2/6/2012 Jan en Tessa

Hoi Tom,
Het feest was super, wij hadden vertrouwen in u maar het was nog veeeel beter dan we verwacht hadden, van de eerste dans tot de laatse plaat. Iedereen had een superavond en voor ons de perfecte afsluiter van onze mooiste dag, bedankt Tom
Groeten,
Jan en Tessa

Trouwfeest 22/6/2012 Dirk en Fabienne

Dag Tom,
Mijn vrouw en ik wensen U te bedanken voor het prachtige werk dat U geleverd hebt. Er zat nog een koppel toekomstige trouwers op ons feest die zullen contact met U opnemen. Ook in de toekomst zullen wij voor onze feesten gebruik maken van Uw diensten.
Dirk en Fabienne

Trouwfeest 14/7/2012 Lien en Steven

Dag Tom,
We willen u nogmaals bedanken voor ons een schitterend feest te geven qua muziek. We hadden het volste vertrouwen in u en hebben er zelfs meer voor in de plaats gekregen. De dansvloer stond altijd vol en ook de reacties van de mensen waren allemaal positief. We hebben ons super goed geamuseerd en u was ook steeds bereid om verzoekjes te draaien van onze gasten. In de toekomst zullen we u zeker niet vergeten indien we terug een feestje organiseren 🙂
Groeten
Lien en Steven

Trouwfeest 11/8/2012 Vin’s en Elise

Beste Tom,
We wilden graag even laten weten dat we de muziek op ons trouwfeest uitstekend vonden, en onze gasten vonden het ‘eens anders’ en ‘verfrissend’ (geen wonder dat de dansvloer niet 1 moment leeg geweest is!!). Fijn dat je zo flexibel was en al onze muziekwensen hebt vervuld. Het kon voor ons niet beter en we zijn dankbaar dat we dankzij jou zo’n onvergetelijk trouwfeest gehad hebben. Ik heb je website al aan velen doorgegeven, hopelijk komen er nog wat klanten bij 🙂 Je mag onze reactie ook zeker op je website plaatsen (we vonden niet dadelijk hoe dat kon).
Vriendelijke groeten,
Elise & Vin’s uit Koersel

Foute Party 1/9/2012 De Kuip Lede

Dag Jeroen,
Dankzij jou hebben wij DE FOUTE PARTY van ons leven beleefd! Je muziek was fantastich, van begin tot einde volle dansvloer zegt genoeg. Je bent een geweldige DJ om mee samen te werken, niets is jou teveel gevraagd, echt top! We hebben de hele avond (nacht) niets dan complimentjes over jou gehoord.
Nogmaals van harte bedankt,
De foute 4 xxx

Trouwfeest Koen en Ellen

Tom,
Je bent een super dj!
Dank je voor alles!!!!
Koen & Ellen

Trouwfeest Wilfried en fanny Notelaarshof 10/11/12

Tom! Het was geweldig!
Nen dikke merci!!!!
Echt, we zullen zeker reclame maken voor u.
Wilfried en Fanny

Oudejaarsavond 31/12/2012 Molensteen Gaasbeek

Hallo Tom,
We willen er weer snel bij zijn. Kan je ons nu al opschrijven voor oudejaarsavond 2013. Na het succes van dit jaar gaan we er zeker mee door en onze goede DJ mag daar zeker niet op ontbreken. Mogen we dan ook weer op jou rekenen ?
Met vriendelijke groeten en tot binnenkort,
Ann en Christel Restaurant Molensteen

Bedrijfsfeest Nutrition & Santé Benelux 18/01/2013

Dag Tom,
Ik wou je nog eens bedanken voor de fijne avond. Niets anders dan positieve reacties gekregen over den DJ.
Met vriendelijke groeten
Brigitte Verlinden HR & Personnel Administration Officer

Trouwfeest Ann en Bram Hof De Merode Mechelen 2/02/2013

Dag Tom,
Graag bedanken wij je nog voor de Super avond! De dansvloer stond altijd vol. Wij, onze vrienden en familie hebben zich super geamuseerd, we kregen niets dan lovende kritiek over de Dj. Je bent een echte aanrader.
Groeten,
Ann en Bram

Bedrijfsfeest IMPERIAL MEAT PRODUCTS Gent 27/03/2013

Beste Tom,,
Veel blijde gezichten vandaag. ’t Was een geslaagd feestje.
Bedankt!
Ann Cannoot Executive Assistant

Trouwfeest Elke en Chris 29/03/2013

Dag Tom,
Bedankt om van ons feest een onvergetelijk dansfeest te maken!!!
Elke Bessemans

Reactie Ellen Hessens 18/04/2013

Beste, Graag hadden wij u ingehuurd als dj op ons trouwfeest. Wij hebben het feest van Dilek Olmez en Kevin Vandebroucke meegemaakt in Brugge en vonden je super! Is het mogelijk dat Tom Cosyns dj is op ons feest, daar hebben we al veel goeie referenties van gehoord ook :-).
Alvast bedankt
Ellen Hessens en David Calcoen

Reactie Sofie en Kris 10/05/2013

Dag Tom, Wat heb jij ons een topavond bezorgd! Goede muziek en een geweldige ambiance. De dansvloer is de hele avond vol geweest. Verschillende koppels en vrienden hebben je referentie gevraagd. Wij gaan je zeker ook bij iedereen aanbevelen.
Super bedankt
Sofie en Kris

Reactie Annelies en stefaan 11/05/2013

Dag Tom, Nog eens bedankt voor de fantastische trouwfuif, we hadden de beste fuifnummers gevraagd uit de 80’s en 90’s en die hebben we ook gekregen. Iedereen heeft zich goed geamuseerd.
Groetjes
Annelies en Stefaan

Reactie Koen en Astrid 25/05/2013

Een proficiatbloemetje om je te bedanken! Bedankt voor de sfeer, bedankt voor de muziek en bedankt voor het vertrouwen dat je ons gegeven hebt.
Wij zijn zeer tevreden klanten!
Koen en Astrid

Reactie Kris en Elke 30/06/2013

Dag Tom,
Via deze weg wensen we jou nogmaals te bedanken voor het geslaagde feest. De dansvloer stond van begin tot einde steeds gevuld. Mede dankzij jouw bijdrage hebben wij optimaal genoten van deze uitzonderlijke dag.
Oprechte dank!
Kris en Elke Servranckx

Reactie Frank & Loes Krekelhof Gooik 13/07/2013 Krekelhof Gooik

Dag Tom,
Bedankt voor de professionele omlijsting van ons huwelijksfeest en trouwfuif. Het was een super feest, iedereen was zeer tevreden, dat heb je ook gemerkt aan de dansvloer. We hebben ons super geamuseerd.
Groeten
Frank en Loes Depestele

Reactie Hannes en Kathleen 17/08/2013 ’tfestijn Beerzel

Hey Tom,
Bij deze willen we echt nog eens zeggen dat het een BANGELIJK feestje was zaterdag! Onze dansvloer is geen moment leeg geweest en iedereen heeft echt gestoeft over de muziek!!!

Nogmaals dikke chapeau! :-)GroetjesHannes en Kathleen

Reactie Robin & Stefanie 24/08/2013 Notelaarshof Opwijk

Dag Tom,,
Nog eens bedankt voor de goede muziek!! Iedereen vond de Dj top.
Groeten
Robin & Stefanie

Reactie Ken en Stefanie 15/09/2013 Montovani Oudenaarde

Nen dikke merci aan onzen super DJ , Tom Cosyns, voor der een vettig feestje van te maken !
Den ambiance zat er ferm in ! Dus mensen die op zoek zijn nr ne goeien DJ voor om het eender welk feest …. DJ Tom Cosyns !!!
Groeten
Ken en Stefanie

Reactie Verjaardagsfeest Marc Van Steenbrugge 18/10/2013

Dag Tom,

Mijn feest was echt geweldig. De muziek was prima. Alle aanwezigen vonden de muziek en de sfeer zeer geslaagd. Meer moet dat dus niet zijn. Als we nog eens een DJ nodig hebben, weten we meteen waar we moeten zijn. Ik zal in ieder geval reclame maken. Groetjes en nogmaals bedankt. Marc Van Steenbrugge

Reactie Verjaardagsfeest Werner en Cindy 7/12/2013

Dag Tom,

Nog eens bedankt voor de leuke avond zaterdag, het was super.Groetjes Werner en Cindy.Werner en Cindy.

Reactie Van oud naar nieuw 2013 Molensteen Gaasbeek

Hey Tom,

Hierbij de bevestiging van de reeds mondeling overeengekomen afspraak. Mogen we je dus terug definitief boeken voor Oudejaarsavond 2014? Vorige editie was weer een succes. Alvast bedankt en tot dan.

Restaurant Molensteen

Reactie Verjaardagsfeest Nadia Van Cauter 1/02/2014

Hey Tom,

Ik heb alleen maar positieve reacties gehad, je was in één woord GEWELDIG. Bedankt voor de fijne muziek, je inzet, je stiptheid en je professionaliteit. Ik heb er ook alvast van genoten.

Dikke, dikke mercie en hopelijk zien we elkaar nog eens op een volgende samenwerking.

Valerie en Tom 7/6/2014 Kasteel Coninxdonck te Gentbrugge

Goeiemiddag beste Tom,

Van ons beiden een heel, heel dikke mercie voor de fantastische avond en dansfeest die je ons hebt bezorgd! De muziek was gewoonweg geweldig!!! zo ook de vele positieve reacties die we kregen op het dansfeest!

Het was heel leuk te mogen ondervinden dat je ons goed begrepen had tijdens onze gesprekken wat onze muziekkeuze betreft en je perfect kon aanvoelen wat de gasten leuk vonden om er een knaller van een dansfeest van de maken!
Groetjes, Tom en Valerie

Vicky en Andy 14/6/2014 Hof Ten Bossche Destelbergen

Dag Tom,

We willen jou nog eens bedanken voor het verzorgen van de muziek op ons trouwfeest. Men zegt dat door de muziek je feest staat of valt en dat is ook waar.

Het was werkelijk een top feestje en dat komt grootendeels door jou.

Tom is heel professioneel, stipt en kan alle genres van muziek aan. Iedereen was super enthousiast

Als jullie een top trouwfeest willen is Tom zeker de man hiervoor. Nogmaals bedankt, het was echt SUPER!
Groetjes, Vicky & Andy

Tiffany en Frederik 11/7/2014 De Groene Wilg Erembodegem

Dag Tom,

Langs deze weg wouden wij u nog even bedanken om gisteren van ons feest een geslaagde nacht te maken! De mensen waren echt enthousiast over de muziek. Als we ooit nog een dj nodig hebben weten we u te vinden!

Liesbeth en Steven 26/7/2014 Agathea Landskouter

Heykes Tom,

Wij willen u nog eens uitdrukkelijk bedanken voor ons dansfeest!

Je was super en we gaan het zeker doorzeggen…

Elien en Joachim 16/08/2014 Geuzenhof Wetteren

Dag Tom,

Nogmaals bedankt voor de fantastische muziek die je draaide op ons trouwfeest! De afwisseling tussen de commerciële muziek, de slows, de meezingers en de typische trouwmuziek was perfect! De gasten konden steeds muziek aanvragen en waren vol lof over jou. De dansvloer is geen seconde leeg geweest en het was echt een super feest. Bedankt om er mee voor te zorgen dat dit de beste dag van ons leven was!

Bruno en Amelia 22/08/2014 Salons De Waerboom Groot Bijgaarden

Hallo Tom,

Ik wou je toch even meegeven dat mijn gasten vol lof zijn over ‘de DJ’. Op facebook zijn ze al volop aan het speculeren over nog zo’n feestje. Een pluim voor jou! Het was voor ons onvergetelijk en het publiek was direct mee aan het dansen.

Groetjes en doe zo verder, Bruno en Amelia

Sarah & Kris Schuur Vandyke Damme

Beste Tom, ,

Heel erg bedankt voor de super toffe muziek op ons trouwfeest. Het was echt een onvergetelijke dag en alle gasten hebben zich heel erg geamuseerd. De dansvloer was geen seconde leeg en dat tot in de vroeg uurtjes. We bevelen je zeker aan bij iedereen die een DJ zoekt!

Groetjes en nog eens bedankt ! Sarah en Kris

Trouwfeest Ilse & Kristof de Clerck Hof ter Mude 5/9/2014

Beste Tom,

Super bedankt voor de spetterende muziek op onze trouwfeest! Wij en iedereen waren enorm tevreden, dit was ook te zien aan het continue aantal op de dansvloer. We konden ons de avond en de muziek niet beter naar wens voorstellen, het was grandioos geslaagd. Bedank!

Stefanie & Ives Kasteel van Moerkerke 6/9/2014

Hello Tom,

Wij zochten voor ons huwelijksfeest een DJ die een danceparty kan draaien, een hoogwaardige klank- en lichtinstallatie bezit en vooral voeling heeft met de genodigden om er iets unieks van te maken. De reacties van onze gasten en zeker wijzelf zijn eensgezind…je bent TOP!!!

Leander en Deborah ten Dauwe Aalter 12/9/2014

Hoi, Hoi Tom, ,

Heel erg bedankt voor de goede muziek op ons trouwfeest!I

David en Clemy Salons Waerboom Groot Bijgaarden 13/9/2014

Dag Tom,

David en ik zijn bijzonder tevreden over hoe je op ons trouwfeest gedraaid hebt! Vanaf het moment dat de muziek begon tot het einde van het feest rond 5uur ’s ochtends bleef de dansvloer vol staan…

We hebben zelfs mensen uiteindelijk moeten wegsleuren van de dansvloer omdat de zaal om 5u30 leeg moest zijn. 🙂

Het was geweldig!! Hartelijk bedankt! David en Clemy

Geert en Carla Notelaarshof Opwijk 27/9/2014

Beste Tom,

Bedankt om onze feest mee te doen slagen,we bevelen je zeker aan voor iedereen die een DJ zoekt!

Vele groetjes Geert en Carla

Joachim en Christel Kasteel Oudenberg Les Roses Geraardsbergen 04/10/2014

Dag Tom,

We willen jou nog eens extra bedanken, het dansfeest was zeer goed. We hebben alleen maar positieve reacties gehoord en wij hebben ons in geen jaren meer zo goed geamuseerd, je bent een SUPER DJ!

Verjaardagsfeest Pieter Jan D’Hont 11/10/2014

Dag Tom,

Van harte bedankt om Pieter-Jan en onszelf zo’n grandioos feest te bezorgen! De verrassing was compleet en het feest super geslaagd! Het was fijn, het was tof, de muziek was top voor elk wat wils ! We enjoyed it !! Dikke merci van Pieter-Jan en alle aanwezigen … So long and all the best !!

Alle recente reacties kan u nalezen op onze Trouwfeest website – klik hier